Warta Bolo

Raktáron: > 100 db
  • Méret: 6 g

Balsafa testtel készült folyóvízi úszó, mely nem kizárólag bolognai botos horgászatra kiváló választás. Rakós botos folyóvízi horgászatra akkor válasszuk, ha nagyobb csalival horgászunk, vagy a szerelék alsó részével „söprögetjük” a mederaljzatot. A központi zsinórvezetés nagyon tartóssá teszi ezt a modellt. Az úszótest formája az egyik legkedveltebb folyóvízi forma.

SIZE COLOR CODE SYSTEM „SCCS”

Az Exner Size Color System (SCCS) egy olyan egyedülálló újítás, mely megkönnyíti a szerelék kiválasztását a ládából vagy tároló boxból anélkül, hogy az úszót forgatva meg kellene keresnünk az rá nyomott kicsi feliratot, ugyanis az úszók alján található festett színezéssel egyértelműen, ránézésre megmondható a méret. Minden típusú termékünknél ugyanazon méreteknél ugyanazt a színt használjuk (például 0,3 gr fehér), így könnyen megtanulható a kód sor.

Horgászat közben is azonnal beazonosíthatóak a szerelékek a topset tartón több topset használata esetén, de már az is nagy segítség, ha megjegyezzük horgászat közben, hogy a különösen fogós szerelék például a fehér színű úszóval volt szerelve.SKU: 75457-6

1 105 Ft
Méret
Mennyiség