Rólunk

Tisztelt Horgásztársak, Kereskedők!

Szeretném megköszönni termékeink iránti folyamatos bizalmukat, mely lehetővé teszi dinamikus fejlődésünket a horgászcikkek gyártása területén. Ez a bizalom most a gazdasági világválság idején különösen fontos számunkra, hiszen ez teszi lehetővé, hogy megállás nélkül fejleszteni tudjuk termékeinket, kínálatunkat. Továbbra is folyamatos gépparkunk fejlesztése, melyekkel egyedülálló termékek gyártására vagyunk képesek Magyarország legnagyobb, legmodernebb úszógyártó üzemében. Termékeinket több mint húsz országba exportáljuk a világ szinte minden részére, ahol az úszós horgászmódszereket kedvelik. Az általunk gyártott horgászeszközök minősége, gyártókapacitásunk nagysága nemzetközi szinten is a legjobbak között van. Szenvedélyes horgászként, és a környezetünk védelme iránt elkötelezett emberként nagyon fontosnak tartottam a 2007-ben átadott, közel 1000 m2-es üzemünk környezettudatos tervezését, és hogy az alkalmazott gyártótechnológiák ne elavult környezetszennyezô rendszerek legyenek. Mint ahogy a bevezetô elsô soraiban említettem, a fejlesztést továbbra is elsődlegesnek tartom, így nem sajnáltuk az időt, energiát kiváló csapattársaimmal (Exner-Spro-Molnár-sziget Team) az új termékek tesztelésére és a régebbi, de jól bevált szériák méretbővítésére. Munkánk hatékonyságát mi sem jelzi jobban, mint hogy csapatunk maga mögé utasítva a világ összes klubcsapatát, világbajnoki címet szerzett a szerbiai Golubac városában! Innovatív fejlesztéseinket, mint például a „Delta” nevű folyóvízi úszónkat kiválóan tudtuk felhasználni a világsiker érdekében! 

Egyedülálló gépeket fejlesztettünk, melyekkel egyedülálló termékek gyártására vagyunk képesek Magyarország legnagyobb, legmodernebb úszógyártó üzemében.

De nagyon fontos egyéni sikerek is születtek az Exner háza táján, Milkovics Péter csapattársam a Nemzetek Világbajnokságán a magyar válogatott tagjaként csapat és egyéni ezüstérmet szerzett. A 2012. év legnagyobb horgászsikere számomra U14-es válogatottunk egyedülálló világbajnoki sikersorozata volt. Egyéni arany és ezüstérmet szereztünk Radácsi Kristóf és Sziklai Dominik jóvoltából, csapatunk pedig világbajnok lett. A

csapat kapitányaként szeretném megköszönni a MOHOSZ, a Walterland, a Timár Mix és a Tubertini cégek támogatását. Gratulálok U23- as válogatottunknak is a világbajnoki csapat elsôséghez és az egyéni ezüstéremhez, melyet Kaló Zoltán érdemelt ki. Ezúton is gratulálok versenyzôtársaimnak ehhez az egyedülálló sikersorozathoz. Akik nem járatosak a versenyhorgászat világában, talán nem is tudják, milyen nagy áldozatokkal, keservesen kemény munkával jár akár csak egy komolyabb eredményt elérni ebben a gyönyörû sportban. És hogy miért a versenyhorgászatról írok ilyen terjedelmesen a bevezetômben? A válasz nagyon egyszerû, az Exner termékek nagy része meg sem született volna, ha nincs ez a gyönyörû sport, és a vízparton értékes tapasztalással eltöltött soksok versenyóra. Egyedülálló horgászeszközeink több mint 20 éven át csiszolódtak hozzáértô, kimagasló tudású versenyzôk kezei között.

Felgyorsult világunkban a versenyzés ma használt, csúcsszínvonalú eszközei pillanatok alatt elérhetôvé válnak az újításokra fogékony, ügyes horgászok számára is. Kérem, tekintsék át kínálatunkat, melyet horgászok készítettek horgászoknak!

Nagy Attila
horgászcikk-készítő
Világ- és Európa-bajnok versenyhorgász