PF1

Raktáron: > 100 db
  • Méret: 0,5 g

Speciális zártcellás habból gyártott típus, melynek felhajtóereje a legkönnyebb balsafával vetekszik. Hosszú karbon szárral és hosszú tömör műanyag antennával készítjük. Az úszótestet végigvágtuk, a zsinórt ebben a vágatban kell elvezetni, átfűzve a zsinórvezető szemen. Nagyon érzékeny és strapabíró modell. Nagy méretválasztékban gyártjuk.

SIZE COLOR CODE SYSTEM „SCCS”

Az Exner Size Color System (SCCS) egy olyan egyedülálló újítás, mely megkönnyíti a szerelék kiválasztását a ládából vagy tároló boxból anélkül, hogy az úszót forgatva meg kellene keresnünk az rá nyomott kicsi feliratot, ugyanis az úszók alján található festett színezéssel egyértelműen, ránézésre megmondható a méret. Minden típusú termékünknél ugyanazon méreteknél ugyanazt a színt használjuk (például 0,3 gr fehér), így könnyen megtanulható a kód sor.

Horgászat közben is azonnal beazonosíthatóak a szerelékek a topset tartón több topset használata esetén, de már az is nagy segítség, ha megjegyezzük horgászat közben, hogy a különösen fogós szerelék például a fehér színű úszóval volt szerelve.


SKU: 31380-0,5

1 000 Ft
Méret
Mennyiség