Carp 19

Raktáron: > 100 db
  • Méret: 0,3 g

A hagyományos úszós pontyos horgászat egyik legeredményesebb módszere a feltolós úszós pontyozás. Miért ne használnánk ki ennek az egyedülállóan eredményes technikának az előnyeit a finomszerelékes rakós botos pontyos horgászatnál. A puha paszta csali, melyet magunk is pillanatok alatt elkészíthetünk kukorica pogácsa alapból, sokszor csodákat tesz akkor is, amikor a többi bevált pontyos csali (kukorica, csonti, pelletek) csődöt mondanak! Az olív úszótest szélben és áramló vizen is stabil szereléket garantál.

SIZE COLOR CODE SYSTEM „SCCS”

Az Exner Size Color System (SCCS) egy olyan egyedülálló újítás, mely megkönnyíti a szerelék kiválasztását a ládából vagy tároló boxból anélkül, hogy az úszót forgatva meg kellene keresnünk az rá nyomott kicsi feliratot, ugyanis az úszók alján található festett színezéssel egyértelműen, ránézésre megmondható a méret. Minden típusú termékünknél ugyanazon méreteknél ugyanazt a színt használjuk (például 0,3 gr fehér), így könnyen megtanulható a kód sor.

Horgászat közben is azonnal beazonosíthatóak a szerelékek a topset tartón több topset használata esetén, de már az is nagy segítség, ha megjegyezzük horgászat közben, hogy a különösen fogós szerelék például a fehér színű úszóval volt szerelve.

Paszta recept: őrölt kukorica pogácsa keverve halliszttel vagy pelletörleménnyel, vízzel, nem keményre (tejföl jelleg) keverni!

Paszta szerelék: vékony húsú szakáll nélküli horog, az ólmozás az úszó alatt, alul csak a horog a pasztával.


SKU: 39370-0,3

1 055 Ft
Méret
Mennyiség