Carp 18

Raktáron: > 100 db
  • Méret: 0,2 g

A hagyományos úszós pontyos horgászat egyik legeredményesebb módszere a feltolós úszós pontyozás. Miért ne használnánk ki ennek az egyedülállóan eredményes technikának az előnyeit a finomszerelékes rakós botos pontyos horgászatnál. A puha paszta csali, melyet magunk is pillanatok alatt elkészíthetünk kukorica pogácsa alapból, sokszor csodákat tesz akkor is, amikor a többi bevált pontyos csali (kukorica, csonti, pelletek) csődöt mondanak! A hosszúkás úszótest a legkényesebb kapások idején is kellően érzékeny lesz, Szélcsendben is ideális forma.

SIZE COLOR CODE SYSTEM „SCCS”

Az Exner Size Color System (SCCS) egy olyan egyedülálló újítás, mely megkönnyíti a szerelék kiválasztását a ládából vagy tároló boxból anélkül, hogy az úszót forgatva meg kellene keresnünk az rá nyomott kicsi feliratot, ugyanis az úszók alján található festett színezéssel egyértelműen, ránézésre megmondható a méret. Minden típusú termékünknél ugyanazon méreteknél ugyanazt a színt használjuk (például 0,3 gr fehér), így könnyen megtanulható a kód sor.

Horgászat közben is azonnal beazonosíthatóak a szerelékek a topset tartón több topset használata esetén, de már az is nagy segítség, ha megjegyezzük horgászat közben, hogy a különösen fogós szerelék például a fehér színű úszóval volt szerelve.


SKU: 39570-0,2

1 055 Ft
Méret
Mennyiség